Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 30€

Γιατί η σύγχρονη γυναίκα χρειάζεται το κόσμημα
Εικονα gunaika-kosmima-funkyjewel
Posted in Άρθρα

Εικόνα 0

Και μπορεί ο συμβολισμός του να αλλάζει, ανάλογα με την κοινωνία και τη γυναίκα που εκφράζει, αλλά ορισμένα δυναμικά χαρακτηριστικά του παραμένουν ίδια. Ποια είναι αυτά;

Σύγχρονη γυναίκα και κόσμημα: Οι λόγοι που το στιλ μας το χρειάζεται!

  1. Χαρίζει ένα ολοκληρωμένο outfit. Αν μάλιστα σκεφτεί κανείς ότι τα αξεσουάρ διακρίνουν τελικά το styling σε κλασικό, ροκ, ποπ κτλ.
  2. Αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά της γυναίκας. Ζητήστε τη γνώμη ενός jewelry designer σχετικά με το ποια κοσμήματα ταιριάζουν περισσότερο στο δικό σας πρόσωπο και την επιδερμίδα.
  3. Για πολλές γυναίκες το αξεσουάρ τονίζει τη θηλυκότητά τους, τόσο όσο επιθυμούν οι ίδιες ούτε παραπάνω ούτε λιγότερο.
  4. Κάθε κόσμημα έχει τον δικό του συμβολισμό στη μόδα, αφού μπορεί να περάσει μηνύματα όπως είναι η ασφάλεια, η σοφία, η κομψότητα, η ροκ διάθεση, ενίοτε η ευημερία, η boho τάση, η σιγουριά για τον εαυτό μας.
  5. Το κόσμημα έχει τη μοναδική ικανότητα στα αξεσουάρ να μαρτυράει τη διάθεσή σου τη συγκεκριμένη ημέρα που το φοράς. Έτσι βοηθάει και στην έκφραση των συναισθημάτων, όπως είναι το sexiness, η χαρά, ο δυναμισμός.

Εικόνα 1 

Τα κοσμήματα αποτελούν μία οικονομική και συναισθηματική επένδυση, τόσο για την ιστορία της μόδας και του styling όσο και για την ίδια τη γυναίκα που τα φοράει. Είναι απαραίτητα για μία επίσημη εμφάνιση, αποτελούν ένα υπέροχο και πάντα ποθητό δώρο, συνδέονται με σημαντικές στιγμές της ζωής μας κι αυτόματα γίνονται ένα κειμήλιο προς τις επόμενες γενιές.

 

There are no reviews yet.

Αφήστε μια απάντηση

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε το πλήκτρο Enter για αναζήτηση

Καλάθι Αγορών