Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 30€

Γούρι 2022: «Μία χρονιά μαζί σου»
Εικονα file
Posted in Άρθρα

Εικόνα 0

Μία φράση που συνοδεύει το γούρι μας κι έχει διττή σημασία για εμάς, αφού το “μαζί σου” θα μπορούσε να ερμηνευθεί είτε με κάποιο άλλο πρόσωπο που αγαπάμε πολύ είτε με τον ίδιο μας τον εαυτό.

Η αλήθεια είναι πως ο αριθμός 22 είναι ιδιαίτερα συμβολικός κι αγγελικός, ο οποίος συμβολίζει την αγάπη, την αρμονία, την ισορροπία και την ολοκλήρωση. Για να έρθουν όλες αυτές οι όμορφες και δυναμικές έννοιες στη ζωή μας, πρέπει αρχικά να κοιτάξουμε στον καθρέφτη μας…

Κάνουμε λοιπόν μία στροφή προς τα μέσα, προς την καρδιά μας και φροντίζουμε τη θεραπεύσουμε στο μέγιστο δυνατό κι εφικτό.

Γούρι για τη νέα χρονιά: Δυο λόγια για τον αριθμό 22

Ο αριθμός 22, όπως προαναφέραμε, θεωρείται ως ένα αγγελικό νούμερο που φέρει μόνο όμορφα «δώρα» κι αγαθά. Τέτοια είναι η εσωτερική γαλήνη, η αρμονία, η ευαισθησία, η καθοδήγηση, η ειλικρίνεια και η δύναμη που θα κάνει τα όνειρα και τις επιθυμίες μας πραγματικότητα.

Το νούμερο 22, που έχει και το μας, συμβάλλει στις θετικές σκέψεις, οι οποίες με τη σειρά τους φέρνουν μόνο ωραία πράγματα. Στην αντίθετη περίπτωση, των αρνητικών σκέψεων, υψώνουμε εμπόδια στον εαυτό μας. Με απλά λόγια, η «καλή χρονιά» θα είναι υπέροχη αν δείξουμε προσαρμοστικότητα, ψυχραιμία στη διαχείριση και θετική διάθεση.

“Μία χρονιά μαζί σου!” φωνάζει το Funky Lucky Charm

Η έμπνευσή μας για το του νέου έτους 2022, είναι ουσιαστικά εσωτερική. «Τι έχουμε ανάγκη το τελευταίο διάστημα;», αναρωτηθήκαμε και καταλήξαμε πως αυτό που πραγματικά επιθυμούμε είναι αρμονία, ισορροπία στην καθημερινότητα και τελικά ολοκλήρωση.

Κάπως έτσι λοιπόν σχεδιάσαμε το νέο γούρι του Funkyjewel για τη χρονιά 2022, σε χρυσό και ασημί. Με πολλή αγάπη κι έμπνευση για τις καλύτερες ημέρες που εμείς μπορούμε να δημιουργήσουμε.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα χειροποίητα γούρια μας για το νέο έτος και δωράκια εδώ!

There are no reviews yet.

Αφήστε μια απάντηση

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε το πλήκτρο Enter για αναζήτηση

Καλάθι Αγορών
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Feel the FJ Energy!

Εγγραφείτε και κερδίστε έκπτωση 10% στην πρώτη σας αγορά!
    ΕΓΓΡΑΦΗ