Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 30€

Happy birthday μ’ ένα διαφορετικό δώρο γενεθλίων
Εικονα gettyimages-1136810581
Posted in Άρθρα

Εικόνα 0Τα γενέθλια αποτελούν μία πραγματικά ξεχωριστή ημέρα. Τόσο για τον άνθρωπό μας που γιορτάζει, όσο και για εμάς που θέλουμε να τον γιορτάσουμε προσφέροντάς του ένα ιδιαίτερο δώρο και χαρούμενες στιγμές.

Το Funkyjewel λοιπόν προτείνει τη συλλογή μας από αρχέτυπα. Η λέξη “αρχέτυπο” σημαίνει το αρχικό, το πρότυπο που λειτουργεί σαν υπόδειγμα. Σύμφωνα μάλιστα με τον ψυχολόγο Καρλ Γιουνγκ, το συλλογικό ασυνείδητο αποτελεί μία κοινή περιοχή για όλους τους ανθρώπους. Σε αυτή την περιοχή κρύβουμε μνήμες και αρχαίες εμπειρίες του είδους μας, οι οποίες εκφράζονται με συμβολισμούς, όνειρα και μύθους μέσα από χαρακτηριστικά συμβολικά περιεχόμενα. Τα τελευταία ονομάζονται αρχέτυπα.

Εικόνα 1

Γενέθλια και συλλογή αρχέτυπα

Με βάση την παραπάνω εξήγηση λοιπόν, το αρχέτυπο είμαστε εμείς. Το ίδιο και το χρώμα της πέτρας που έχει πάνω το κάθε κόσμημα της ομώνυμης Συλλογής μας Αρχέτυπα. Το χρώμα της πέτρας μπορεί να συνδυαστεί με το ζώδιο (άρα και τον γενέθλιο μήνα) του κάθε ατόμου, με το στοιχείο που εκφράζει (γη- φωτιά- αέρας) ή και με το αγαπημένο χρώμα του εορτάζοντα. Η επιλογή δική σας/ του! Η συλλογή Αρχέτυπα του Funkyjewel έχει συνδέσει όλα αυτά που «κρύβουμε» για πολλές γενιές μέσα μας με τη μαγική φύση και τα στοιχεία της.

Τα σύμβολά μας είναι σαν να υπήρχαν από πάντα, από την αρχή του κόσμου, από τη δημιουργία του ανθρώπου… Γη, αέρας, φωτιά, νερό. Η βάση της δημιουργίας μας, η βάση της ενέργειας που αισθανόμαστε, η ομορφιά γύρω μας και η έμπνευση για την καινούργια συλλογή χειροποίητων κοσμημάτων μας οφείλεται στη φύση. Και να ξέρετε πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όποιο στοιχείο σάς κάνει το κλικ για να το χαρίσετε ως δώρο, εκφράζει σίγουρα κάποια εκδοχή του προσώπου στο οποίο θα το προσφέρετε ή μία πλευρά των δικών σας συναισθημάτων για το συγκεκριμένο άτομο.

Τι περιλαμβάνει η συλλογή Funkyjewel Archetypes

Πρόκειται για μία συλλογή από μενταγιόν και δαχτυλίδι. Έχουμε 4 διαφορετικά σχήματα κολιέ και 4 δαχτυλίδια, σε ασήμι και χρυσό (επίχρυσο 18 Κ) αντίστοιχα. Να σημειώσουμε ότι το δαχτυλίδι είναι σεβαλιέ και το μέγεθός του αυξομειώνεται. Είναι ανοιγοκλεινόμενο με ιδιαίτερο φινίρισμα, που δε μαρτυρά όμως σε τίποτα ότι έχει αυξομειώμενο μέγεθος, και καλύπτει τα νούμερα από 43 έως 49. Αν προτιμάτε να φορέσετε το δαχτυλίδι σας σε κάποιο άλλο δάχτυλο ή επιθυμείτε διαφορετικό νούμερο, τότε υπάρχει η δυνατότητα ειδικής παραγγελίας.

Εικόνα 2

Κάθε στοιχείο που εκπροσωπείται, έχει το δικό του σχήμα και τη δική του πέτρα. Τρίγωνο προς τα κάτω είναι το νερό γύρω μας, προς τη Γη και το χρώμα του είναι λιλά. Τρίγωνο προς τα πάνω συμβολίζει τη φωτιά, που φεύγει προς τον ουρανό και έχει χρώμα πορφυρό κόκκινο. Τρίγωνο με γραμμή προς τα κάτω σημαίνει Γη, τη μάνα όλων, που αποτυπώνεται με μαύρο ζιργκόν για να τονιστεί η σοβαρότητά της.

Όσο για τον αέρα; Εκείνος έχει σχήμα τρίγωνο με γραμμή προς τα πάνω και χρώμα παιχνιδιάρικο, σε έντονο μπλε. Η μορφή και το σχήμα του σεβαλιέ δαχτυλιδιού και του μενταγιόν είναι χυτή όπως η φύση, με υφή, λάμψη και χρώμα στην κάθε προσδιοριζόμενη πέτρα.

There are no reviews yet.

Αφήστε μια απάντηση

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε το πλήκτρο Enter για αναζήτηση

Καλάθι Αγορών