Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 30€

Μόδα και κοσμήματα: Η fashion πλευρά των αξεσουάρ
Εικονα latest_pics-DSC_5891
Posted in Άρθρα

Τα δεν είναι μόδα, αλλά κάνουν τη μόδα. Μπορεί τα άλλα αξεσουάρ να φεύγουν, να επιστρέφουν, να μεταμορφώνονται και να εξελίσσονται μέσα από τη μόδα αλλά το κόσμημα παραμένει η πρώτη και σταθερή επιλογή. Εξάλλου, αποτελούν τον πιο δυναμικό τρόπο για να εκφράσεις το δικό σου statement. Κι όπως είχε πει η θρυλική Elizabeth Taylor, γνωστή για την πλούσια και σπάνια συλλογή κοσμημάτων της, «Τα κοσμήματα έχουν τη δύναμη να είναι τόσο μικρά αλλά τόσο σημαντικά κάνοντάς μας να νιώθουμε μοναδικές».

Τα κοσμήματα λοιπόν κάνουν μόδα, γιατί μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που φαίνεται το look σου. Δίνουν το concept, ακόμη και στην πιο απλή, καθημερινή εμφάνιση. Εξάλλου οι διασημότεροι σχεδιαστές μόδας «συνεργάζονται» με τα κοσμήματα, προκειμένου να πετύχουν διαφορετικά στιλ. Μάλιστα σε ό,τι αφορά στα πιο παλιού σχεδιασμού κοσμήματα, της μαμάς και της γιαγιάς, η μόδα έδωσε τον τίτλο «vintage», ώστε να μπορέσει να εντάξει αυτά τα έργα τέχνης στον σύγχρονο κόσμο της.

Εικόνα 0

Γιατί τα κοσμήματα ξέρουν από μόδα

 1. Κάθε μέρα μπορούν να σου χαρίσουν κι ένα νέο outfit (ακόμη κι αν επιλέγεις τα ίδια χρώματα).
 2. Εκφράζουν την προσωπικότητά σου, γι’ αυτό πρόσεξε την επιλογή τους. Αξιοποίησε τη δύναμή τους και δείξε τη δημιουργικότητα και μοναδικότητά σου.
 3. Το ήξερες ότι κάποια αποκαλούνται «conversation starters»; Αυτό προέκυψε από το γεγονός ότι ένα κόσμημα μπορεί να τραβήξει την προσοχή και να «ανάψει τη σπίθα» για μία φιλική συζήτηση.

Εικόνα 1

Πως να κάνεις μόδα με τα κοσμήματά σου

 • Αποφάσισε αν τα ή τα ρούχα θα εκφράζουν την προσωπικότητά σου. Στην πρώτη περίπτωση επίλεξε κοσμήματα- statement, ενώ στη δεύτερη πιο λιτά.
 • Πρόσεξε τους συνδυασμούς των κοσμημάτων σου. Ακόμη κι αν αναμείξεις διαφορετικά υλικά κι αποχρώσεις, ο στόχος είναι να εκφράζουν ένα στιλ.
 • Μην ακολουθείς τυφλά τη μόδα, αλλά προσάρμοσέ τη σε ό,τι σε κάνει να νιώθεις ο υπέροχος εαυτός σου.
 • Απόφυγε τις υπερβολές.
 • Διάλεξε κόσμημα ανά περίσταση.
 • Βρες ποιο μέταλλο κι υλικό ταιριάζει περισσότερο στην απόχρωση της επιδερμίδας σου.
 • Όταν φοράς φλύαρα ρούχα, μην προτιμήσεις και φλύαρα κοσμήματα.
 • Ακολούθησε τα χρώματα της (π.χ. καλοκαίρι, φθινόπωρο).

 

There are no reviews yet.

Αφήστε μια απάντηση

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε το πλήκτρο Enter για αναζήτηση

Καλάθι Αγορών