Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 30€

My Funky Valentine και χρόνια πολλά στον έρωτα
Εικονα 149242985_429296121859152_4854266511867288556_n
Posted in Άρθρα

Εικόνα 0

Ο Βαλεντίνος έφτασε και φέτος είναι από τις λίγες φορές που αντιμετωπίζουμε αυτή την ημέρα όχι τόσο ως μία εμπορική γιορτή, αλλά ως μία διέξοδο από τα δύσκολα για “αγκαλιές”, εκδήλωση συναισθημάτων και πολύ πολύ έρωτα.

Έρωτα για όλα εκείνα που μας γεμίζουν τις στιγμές ευχάριστα σε μία κάπως βαρετή και θλιβερή περίοδο. Έρωτα για τους ή τον άνθρωπο που συνειδητοποιήσαμε πρόσφατα πόσο σημαντικοί/ σημαντικός είναι για εμάς. Έρωτα για τον ίδιο μας τον εαυτό, που καταφέραμε επιτέλους να του δώσουμε τον χρόνο που χρειαζόταν για να νιώσει όμορφα. Πήραμε και δώσαμε τον χρόνο μας σε καταστάσεις και πρόσωπα, που μας γεμίζουν και (μας) αξίζουν.

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν, αγαπημένοι μας Funkyjewel Lovers γιορτάζουμε στις 14 Φεβρουαρίου!

 

Δώρα Έρωτα For Her & For Him

Τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα. Τότε υπάρχει έρωτας. Όταν και οι δύο νιώθουμε όμορφα, έχουμε μία ροή στη σχέση μας και κάνουμε μικρές εκπλήξεις για να ρίχνουμε λίγο παραπάνω «αλατοπίπερο» στην καθημερινότητα.

Το Funkyjewel έχει κάνει μία ιδιαίτερη επιλογή με δώρα για εκείνον, αλλά και για εκείνη, με χειροποίητα κοσμήματα από τις πιο popular συλλογές μας. Έτσι θα φοράει το δώρο σου κάθε μέρα χωρίς να περιμένει μία ξεχωριστή στιγμή για να το χαρεί. Ο έρωτας εξάλλου ζει στη στιγμή. Γιατί όχι και το δώρο σου;

Εικόνα 2

Έρωτας No Gender

Μπορεί να είναι “Ο” έρωτας, αλλά στην ουσία αυτό το συναίσθημα δεν έχει φύλο. Και δε σε νοιάζει να έχει φύλο. Σημασία έχει μόνο αυτό που νιώθουμε. Αν συμφωνείς, διάλεξε ένα Unisex δώρο στο eshop του Funkyjewel με το motto… No Gender/ Only Love!

Εικόνα 3

 

There are no reviews yet.

Αφήστε μια απάντηση

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε το πλήκτρο Enter για αναζήτηση

Καλάθι Αγορών