Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 30€

Τρόποι Παραγγελίας

Για να διευκολύνουμε τη διαδικασία αναζήτησης και παραγγελίας, χωρίσαμε τα προϊόντα μας σε κατηγορίες προϊόντων. Κάθε κατηγορία διαθέτει επιπλέον φίλτρα που σας βοηθούν να περιορίσετε την αναζήτησή σας όσο πιο γρήγορα και εύκολα γίνεται. Το funkyjewel.gr θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας παρέχει υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης. Ωστόσο, περιπτώσεις σφαλμάτων μπορεί να μην αποκλείονται για τις τιμές και τα δευτερεύοντα χαρακτηριστικά του προϊόντος και δεν μπορεί να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει αναστολή λειτουργίας ιστοσελίδας ή “ανθρώπινα” σφάλματα κατά την ενημέρωση/εισαγωγή τιμών προϊόντων. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας, σας προτρέπουμε, εάν διαπιστώσετε ότι ένα προϊόν είναι διαθέσιμο σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σύγκριση με την αγοραία αξία του, να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Πωλήσεων στο +30 2112134605 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας που διατίθεται στο διαδίκτυο πριν προχωράτε σε παραγγελία.

Μόλις καταχωρηθεί η παραγγελία σας, θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο e-mail που θα αναφέρει τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Μπορείτε να δείτε την πρόοδο της παραγγελίας σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος στην ενότητα “Διαχείριση”. Γενικά, και σε περίπτωση που υπάρχουν εκκρεμή ζητήματα σχετικά με την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί ένα σχετικό e-mail. Εναλλακτικά, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που παρέχονται κατά την εγγραφή σας ή όταν καταχωρίσατε την παραγγελία σας στον ιστότοπό μας. Σας ζητείται να βεβαιωθείτε ότι αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου φτάνουν σε εμάς και να τα διατηρείτε καθ’ όλη τη διάρκεια της συναλλαγής μας. Σε περίπτωση που δεν λάβετε τα σχετικά e-mail, είστε υποχρεωμένοι να μας ειδοποιήσετε χωρίς καθυστέρηση υπό τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας.

Ακύρωση παραγγελίας

Μια παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί στις ακόλουθες περιπτώσεις: Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία ή κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής τοποθέτησης παραγγελιών, μπορείτε να αφαιρέσετε ποσότητες προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας το κουμπί διαγραφής. Εάν η ηλεκτρονική παραγγελία έχει ολοκληρωθεί, αλλά το προϊόν δεν έχει ακόμη τιμολογηθεί/αποσταλεί, μπορείτε να καλέσετε στο +30 2112134605 και εμείς θα αναλάβουμε την ακύρωση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί, αλλά δεν την έχετε λάβει ακόμα και επιθυμείτε να ακυρωθεί, επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας στο +30 2112134605 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Θα σας ενημερώσουμε αμέσως για όλες τις επιλογές σας. Μόλις λάβετε μέρος της παραγγελίας και δεν θέλετε να σταλεί η υπόλοιπη παραγγελία, καλέστε μας στο +30 2112134605 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας και εξηγήστε τον λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την ακύρωση της υπόλοιπης παραγγελίας. Θα σας ενημερώσουμε αμέσως για όλες τις επιλογές σας.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε το πλήκτρο Enter για αναζήτηση

Καλάθι Αγορών
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

Feel the FJ Energy!

Εγγραφείτε και κερδίστε έκπτωση 10% στην πρώτη σας αγορά!
    ΕΓΓΡΑΦΗ