Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 30€

Σκουλαρίκια- κρικάκια: Η μυθολογία στη σύγχρονη εκδοχή της θηλυκότητας
Εικονα Screenshot_20210405_124044
Posted in Άρθρα

Εικόνα 0

Η θηλυκότητα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι κάθε γυναίκας, αλλά και της ομάδας του Funkyjewel. Το τελευταίο διάστημα αισθανόμαστε πως μας την έχουν λίγο «κλέψει», αφού δε μπορούμε να περιποιηθούμε τον γυναικείο εαυτό μας όπως παλιά για να βγούμε με την παρέα ή το αγόρι μας για ένα κρασί, για να πάμε για ψώνια με τα κορίτσια, να παρακολουθήσουμε μία παράσταση στο θέατρο, να «χτυπηθούμε» σε μία συναυλία ή να κάνουμε έξοδο σ’ ένα εστιατόριο.

Είχαμε προσαρμόσει έτσι τη θηλυκότητά μας ώστε να ταιριάζει στην καθημερινότητα, στον «προορισμό» της ημέρας (γραφείο- σπίτι ή γραφείο- early drink), στην εκδρομή του Σαββατοκύριακου, στο ξέφρενο βράδυ της Παρασκευής. Ευκαιρία λοιπόν να ανακτήσουμε τη χαμένη θηλυκότητά μας μέσα από απλά καθημερινά πράγματα, ακόμη κι αν είμαστε περισσότερο στο σπίτι. Εξάλλου εκεί, στα απλά καθημερινά, δε μάθαμε πως κρύβεται και η χαρά; Γιατί όχι και η θηλυκότητά μας…

Η μυθολογία μάς έδωσε την έμπνευση!

Τα καινούργια, χειροποίητα σκουλαρίκια- κρικάκια που σχεδιάσαμε γι’ αυτή τη μεταβατική εποχή της Άνοιξης έχουν έμπνευση από θρυλικές θηλυκές μορφές της μυθολογίας και μπορούν να φορεθούν όπου κι αν βρίσκεσαι. Αρκεί να νιώθεις ένα θρυλικό και funky θηλυκό!

Αμάλθεια, Αφροδίτη, Θέτις και φυσικά, Αθηνά… Εσένα ποια σ’ εκφράζει περισσότερο;

Αθηνά

Η θεά της σοφίας, της ελιάς, της στρατηγικής και του πολέμου. Πάρε αυτά τα χαρακτηριστικά της ελληνικής μυθολογίας και δες τα από τη θετική τους πλευρά. Διαχειρίσου τις καταστάσεις με ψυχραιμία και σοφία, βρες χρόνο για να αφιερώσεις στη φύση, κλείσε έξυπνες συμφωνίες, αντιμετώπισε την καθημερινότητα με λιγότερο στρες κι αυξημένη θετικότητα, γίνε ο πιο δυναμικός εκφραστής της θηλυκότητάς σου.

Χειροποίητο σκουλαρίκι ασημένιο 925 κρίκος

Διάμετρος 1,5 εκ.

Σε ασημί ή χρυσό

Θέτις

Μία από τις Νηρηίδες της ελληνικής μυθολογίας και μάλιστα η αρχηγός τους. Ήταν προστατευτική, μητρική και διατηρούσε μία επιλεκτική παρουσίασης στην ελληνική μυθολογία. Τι κρατάμε από τη Θέτιδα; Την προστατευτική διάθεση για τον εαυτό μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ως γνήσια θηλυκά που είμαστε!

Χειροποίητο σκουλαρίκι ασημένιο 925 κρίκος

Διάμετρος 1 εκ.

Σε ασημί ή χρυσό

Αφροδίτη

Η Αφροδίτη κατά την αρχαία ελληνική μυθολογία είναι η θεά του έρωτα, της ομορφιάς, της σεξουαλικότητας και της ηδονής. Τα λόγια περισσεύουν, εσύ απλά διαλέγεις ποια εκδοχή της Αφροδίτης θέλεις να είσαι!

Χειροποίητο σκουλαρίκι ασημένιο 925 κρίκος

Διάμετρος 1 εκ.

Σε ασημί ή μαύρο

Αμάλθεια

Η Αμάλθεια ήταν η τροφός του θεού Δία στην ελληνική μυθολογία, αλλά ας δούμε με ενδιαφέρον την ετυμολογία του ονόματός της. Η λέξη Αμάλθεια προέρχεται από το α- στερητικό + μάλθος [= έλλειψη, στέρηση (βλ. μαλθακός)], οπότε η αρχική σημασία της ήταν η μη στέρηση και κατά συνέπεια η γενναιοδωρία, η αφθονία. Στην ελεύθερη μετάφραση του Funkyjewel, φέρσου γενναιόδωρα στη θηλυκή πλευρά σου, μη στερείσαι ομορφιάς (εσωτερικής κι εξωτερικής) κι απόλαυσε με αφθονία τη ζωή σου στην καθημερινότητα.

Χειροποίητο σκουλαρίκι ασημένιο 925 κρίκος

Διάμετρος 1 εκ.

Σε ασημί ή μαύρο 

 

 

 

There are no reviews yet.

Αφήστε μια απάντηση

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε το πλήκτρο Enter για αναζήτηση

Καλάθι Αγορών