Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 30€

Τηλεργασία με στιλ: Εκεί στοχεύουν τα New arrivals του Funkyjewel
Εικονα 15_8
Posted in Άρθρα

Εικόνα 0

Η τηλεργασία αποτελεί μία άριστη λύση προκειμένου να προστατευθούμε από τον κορονοϊό (ειδικότερα όσοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες), αλλά και κερδίσουμε περισσότερο χρόνο στην καθημερινότητά μας. Περισσότερο χρόνο για αποδοτική εργασία, περισσότερο χρόνο για το σπίτι, την οικογένεια, το κατοικίδιο και τους φίλους, περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μας.

Για τους ελεύθερους επαγγελματίες που εργάζονταν ήδη από το σπίτι, δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα. Για εκείνους όμως που ήταν μισθωτοί και πήγαιναν κάθε μέρα στο γραφείο, ένα όνειρο ήρθε στη ζωή τους… 

Μπορεί να μην είναι όλα ιδανικά κατά την εφαρμογή της τηλεργασίας, αλλά αναγνωρίζουμε την ευελιξία στον προγραμματισμό της ημέρας και τον χρόνο που γλυτώσαμε από τις περιττές μετακινήσεις στους πηγμένους δρόμους της πόλης. 

Τι γίνεται όμως με το office look;

Γενικά ο στόχος είναι να μη χάσουμε το look, που έχουμε υιοθετήσει στην καθημερινότητα. Η διαφορά τώρα έγκειται στην προσαρμοστικότητα που καλούμαστε να έχουμε και στην τελική προσαρμογή που θα επιλέξουμε για το στιλ μας. Εξάλλου ο κορονοϊός είπαμε πως μαζί με άλλα (καλά και κακά), μάς έδωσε περισσότερο χρόνο.

Το στιλ μας δε βρίσκεται πια σε αναμονή, αλλά αντιθέτως τώρα είναι η ευκαιρία  να το μελετήσουμε και να το αναδείξουμε στα καλύτερά του! Τα πράγματα άλλαξαν κι εμείς οφείλουμε να το εκμεταλλευτούμε προς όφελος του στιλ, που ανεβάζει τη διάθεσή μας στα εύκολα και στα δύσκολα.

Τηλεργασία με στιλ και κοσμήματα

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από το lockdown κι έπειτα τα σκουλαρίκια παρουσιάζουν αύξηση στις πωλήσεις τους. Το ίδιο συμβαίνει και με το χειροποίητο κόσμημα. Πάμε όμως να δούμε γιατί… 

Τα σκουλαρίκια έχουν τη δύναμη να εκφράσουν το προσωπικό στιλ μίας γυναίκας, ακόμη και μέσω της βιντεοκλήσης, ενώ παράλληλα την κάνουν να φαίνεται περιποιημένη και λαμπερή.

Ωστόσο κι ένα κομψό βραχιόλι με charms, ένα ιδιαίτερο κολιέ ή ένα δυναμικό δαχτυλίδι από είναι τα δαχτυλίδια της Flow Collection του Funkyjewel, τονίζουν επίσης το στιλ μίας σύγχρονης γυναίκας που εργάζεται από το σπίτι και κάνεις τα call της ηλεκτρονικά.

Το χειροποίητο κόσμημα από την άλλη και κυρίως το εξατομικευμένο χειροποίητο κόσμημα απέκτησε τη θέση που του ανήκει, αφού τώρα εκτιμήθηκε ακόμη πιο πολύ. Οι περισσότεροι επιλέγουν να στείλουν ένα δώρο αγάπης στους δικούς τους ανθρώπους, που δε μπορούν να αγκαλιάσουν αυτή την περίοδο εξαιτίας του ιού.

Έτσι εκφράζουμε με πολύ προσωπικό και προσωποποιημένο τρόπο το συναίσθημά μας. Ένα κόσμημα ως σύμβολο αγάπης, πίστης, καλοτυχίας κι ελπίδας ξεχωρίζει στις μέρες που δεν έχουμε και πολλά μέσα για να εκφραστούμε όσο ελεύθερα θα θέλαμε.

There are no reviews yet.

Αφήστε μια απάντηση

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε το πλήκτρο Enter για αναζήτηση

Καλάθι Αγορών