Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 30€

Τρόποι Πληρωμής

Το funkyjewel.gr αποδέχεται τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  • Χρεωστική / Πιστωτική κάρτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα funkyjewel.gr συνεργάζεται με την Alpha Bank για υπηρεσίες πληρωμής χρεωστικών/ πιστωτικών καρτών. Η πληρωμή με πιστωτικές κάρτες είναι ένας απόλυτα ασφαλής τρόπος πληρωμής για τους πελάτες μας. Το funkyjewel.gr δεν θα γνωρίζει ποτέ τα στοιχεία της κάρτας ή του λογαριασμού σας. Αυτές οι πληροφορίες θα μεταφερθούν από εσάς χρησιμοποιώντας κρυπτογραφημένη σύνδεση στην Alpha Bank μέσω των ασφαλών συστημάτων συναλλαγών της τράπεζας. Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα, πρέπει να είστε παρών για να λάβετε την παραγγελία σας και να έχετε μαζί σας την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτήν την περίπτωση, τρίτος δεν επιτρέπεται να παραλάβει την παραγγελία. Αυτό ισχύει επίσης όταν κάνετε μια παραγγελία για λογαριασμό μιας εταιρείας. Σε αυτήν την περίπτωση, η κάρτα πρέπει να είναι εταιρική και να αναφέρει το όνομα του παραλήπτη. Κατά την τοποθέτηση μιας παραγγελίας, η συμφωνία αγοράς θα συναφθεί μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά πληρωμής σας.

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Το ηλεκτρονικό κατάστημα funkyjewel.gr συνεργάζεται με την Alpha Bank και την Τράπεζα Πειραιώς. Η τραπεζική μεταφορά είναι ένας απολύτως ασφαλής τρόπος πληρωμής. Οι πελάτες μας, θα λάβουν τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού και περισσότερες πληροφορίες για τη συναλλαγή μέσω email, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ:

ALPHA BANK:
Δικαιούχος Μπενέτου Βασιλική

GR32 0140 3850 3850 0210 1009 177

BIC CRBAGRAA

Τράπεζα Πειραιώς:

Δικαιούχος Μπενέτου Βασιλική

GR1301720660005066093076736

BIC PIRBGRAA

  • PayPal

Το funkyjewel.gr συνεργάζεται επίσης με το PayPal. Η πληρωμή μέσω PayPal είναι ένας απόλυτα ασφαλής τρόπος πληρωμής για τους πελάτες μας. Το funkyjewel.gr δεν θα γνωρίζει ποτέ τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Για να πληρώσετε την παραγγελία σας, θα ανακατευθυνθείτε στην ιστοσελίδα PayPal χωρίς καμία επαφή σε καμία περίπτωση με τα δεδομένα και τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε μέσω PayPal, πρέπει να είστε παρών για να λάβετε την παραγγελία σας και να έχετε μαζί σας την ταυτότητά σας. Σε αυτήν την περίπτωση, τρίτο μέρος δεν επιτρέπεται να λάβει την παραγγελία. Αυτό ισχύει επίσης όταν κάνετε μια παραγγελία για λογαριασμό μιας εταιρείας. Κατά την τοποθέτηση μιας παραγγελίας, η συμφωνία αγοράς θα συναφθεί μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά πληρωμής σας.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ IRIS

Έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε την παραγγελία σας με άμεση μεταφορά χρημάτων μέσω Iris κάνοντας χρήση του κινητού ή του ΑΦΜ του Funkyjewel.com
Κινητό επικοινωνίας: 6988790781
ΑΦΜ: 131245691
ΜΠΕΝΕΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Παρακαλούμε στην αιτιολογία να γραφτεί το κινητό επικοινωνίας που έχετε προσθέσει στην αποστολή και μετά την κατάθεση χρημάτων να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να μας γνωστοποιήσετε ότι έγινε η εξόφληση μέσω e-mail ([email protected] ) είτε τηλεφωνικά στο 2112134605 αναφέροντας τον κωδικό παραγγελίας.

Νόμισμα συναλλαγής

Οι μεταφράσεις νομισμάτων λειτουργούν ως οδηγός. Όλες οι συναλλαγές ολοκληρώνονται σε Ευρώ (€).

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε το πλήκτρο Enter για αναζήτηση

Καλάθι Αγορών