Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 30€

Εικονα blog9
Posted in Άρθρα

Flow, go with the flow, ακολούθησε τη φυσική ροή των πραγμάτων… Όπως έχετε καταλάβει, είμαστε αρκετά ενεργειακοί τύποι και αρκετά της φύσης.

Μας αρέσει να ακολουθούμε τη φυσική ροή και να αντλούμε δύναμη- ενέργεια- γαλήνη από το περιβάλλον γύρω μας.

Και η Ελλάδα έχει όλο τον χρόνο ένα υπέροχο περιβάλλον γεμάτο έμπνευση και φως!

Εικόνα 0

Η νέα χειροποίητη συλλογή του Funkyjewel ονομάζεται Flow και την εμπνευστήκαμε από φόρμες και αισθητική των θαλάσσιων κυμάτων.

Τα έξι δαχτυλίδια της Συλλογής έχουν ονόματα από κύματα και μοιάζουν με γλυπτά. Γλυπτά που έχει δημιουργήσει η ίδια η φύση, με τον αέρα και το νερό.

Τα κοσμήματα που ανήκουν στη Flow δεν έχουν αιχμές, παρά μόνο φυσικές καμπύλες. Ό,τι πιο θηλυκό κι αυθεντικό… Μας εκφράζουν απόλυτα, αφού πιστεύουμε στη φυσική ομορφιά και υποστηρίζουμε τις καμπύλες κάθε μορφής.

Flow: Τα υλικά, τα σχήματα και το πιο αγαπημένο part

Το βασικό υλικό είναι το ασήμι και τα δαχτυλίδια της Συλλογής είναι επίχρυσα. Έχουν δημιουργηθεί με μορφές που μοιάζουν να κυλούν, να έχουν μία συνεχή, αδιάκοπη ενέργεια και μία έντονη ροή. Απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες που θέλουν φως και λάμψη κάθε μέρα!

Τα δαχτυλίδια μας είναι shiny, λεπτομέρεια που τα κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακά και φωτεινά.

Το αγαπημένο part κατά τη δημιουργία της Συλλογής είναι το ότι τα κοσμήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να γεμίζουν ολόκληρο το χέρι.

Με απλά λόγια, ταιριάζουν όλα μεταξύ τους και μπορείς να τα συνδυάσεις όπως επιθυμείς! Έτσι κάθε γυναίκα μπορεί να φτιάξει το δικό της σετ κι όλα αλληλοσυμπληρώνονται, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα όμορφα, φυσικά χαρακτηριστικά μας.

Πόσα κοσμήματα περιλαμβάνει η Συλλογή

Περιλαμβάνει 6 δαχτυλίδια και 2 βραχιόλια, όλα σε φόρμες που κυλούν κι ανοιγοκλείνουν ώστε να εφαρμόζουν γάντι σε περισσότερα νουμερα. Το επιβλητικό δαχτυλίδι Flow είναι το “Harmony” και μετά έρχονται τα άλλα που συμπληρώνουν μοναδικά το ένα το άλλο.

Μπορείς να συνδυάσεις ακόμη και το ίδιο δαχτυλίδι σε δύο διαφορετικά χρωματα, π.χ. ασημί και χρυσό. Προτείνουμε το “Ocean Swell” που δίνει ένα μαγικό αποτέλεσμα μέσα από τη διχρωμία στο ίδιο χέρι.

Μία επιπλέον πρότασή μας για συνδυασμό είναι το “Crumbly” με το “Reform” . To best seller βέβαια είναι τα βερακια μας “Reef”, τα οποία ταιριάζουν και μόνα τους σε δύο χρώματα αλλά και μαζί με τα αλλα δαχτυλίδια της Συλλογής.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η Συλλογή μας σχεδιάστηκε σε συνεργασία την Co- Desinger Δήμητρα Παπαδοπούλου, η οποία αναλαμβάνει την παραγωγή από το χαρτί μέχρι τον τελικό σχεδιασμό σε 3D μορφή, στο εργαστήριο του Funkyjewel.

There are no reviews yet.

Αφήστε μια απάντηση

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε το πλήκτρο Enter για αναζήτηση

Καλάθι Αγορών